Schwarzeneggerov potomak prisjetio se glumačkih savjeta koji mu je dao slavni tata.

Schwarzeneggerov potomak prisjetio se glumačkih savjeta koji mu je dao slavni tata.

Sin Arnolda Schwarzeneggera Joseph Baena govori o glumačkim savjetima koje uvijek dobiva od svog slavnog tat.

Neki od  djece Arnolda Schwarzeneggera sudjelovala su u industriji zabave na različite načine. A zašto ne kada je njihov otac već više od četiri desetljeća vladao filmskom industrijom? Schwarzeneggerov sin Joseph Baena najnoviji je potomak koji je krenuo očevim stopama. Naravno, biti sin holivudske zvijezde daje mogućnost dobivanja nekog mudrog savjeta. Baena je ispričao o glumačkim savjetima koje mu je dala zvijezda Terminator: Dark Fate. Arnold Schwarzenegger bio je pobjednik filmske industrije od 1980-ih. Dakle, ime Schwarzenegger dolazi s pedigreom i naslijeđem. Iako je njegov otac bio bez kontakta, to ne znači da otac i sin nisu progovorili o njegovoj nadolazećoj glumačkoj karijeri. Joe Baena prenio je podcastu Unwaxed koji mu je glumački savjet dao Arnold kad je počeo rezervirati uloge.

Moj tata mi stvarno daje najviše, a ne generički, jer je to kao stvarno dobar savjet, ali je kao: ‘Oh, osjećam da sam to već znao.’ Kao s glumom i sličnim, uvijek se radi o ponavljanjima. Samo vježbaj, vježbaj. Svi mi uvijek dođu kao: ‘Kako naučiš sve ove retke?’ Ja sam kao: ‘Pa, to je kroz ponavljanja i to mi je moj tata rekao.’ Jednom kad budeš mogao izgovoriti ove retke dok pereš suđe, perete rublje, netko vas pokušava prekinuti, onda ih možete izgovoriti kad god želite. Kada kamera ide, a vi izgovarate ove retke, imate palicu u licu, kamere se kreću okolo, možda vaš partner na sceni promaši liniju ili nešto slično i morate se brzo poboljšati, automobil prolazi, pa ga moraju presjeći upravo tamo. Morate se samo valjati s tim.

Bio je to neki iskren savjet zvijezde Expendablesa njegovom sinu. Kao i svaka profesija, gluma zahtijeva učenje i praksu da bi se svladala zanat. Kao što su filmski gledatelji vidjeli tijekom njegove karijere, Arnold Schwarzenegger je poslušao tu mantru koliko je raznolik kao što je njegov životopis snimanja. Budući da je Baena na početku svoje karijere, činilo se da cijeni očeve riječi. Schwarzeneggerove riječi pokazale su koliko je blizak i ulaže u svog sina. Srećom, Joseph Baena je studirao jer je spomenuo pohađanje satova glume nekoliko godina. Dakle, podrška njegovog oca i njegova obuka će mu, nadamo se, pomoći u karijeri. Unatoč tome što je njegov otac holivudska zvijezda, Baena se ne oslanja na to da mu pomogne. Odlučio je ne uzeti slavno prezime svog oca kako bi izgradio svoju karijeru pod njegovim uvjetima. No, to ne zaustavlja usporedbu između Josepha Baene i Arnolda Schwarzeneggera, pogotovo s obzirom na njihovu sličnost – licem i tjeleom. Trenutno, Joseph Baena ima više projekata, uključujući Lava i Chariot, u izradi. No, njegov slavni otac ne miruje jer će se u sljedećih nekoliko godina pojaviti u filmovima poput Kung Fury 2 i Trojke. Ne zaboravimo na drugog sina Arnolda Schwarzeneggera – Patricka – također je napravio karijeru.

Komentiraj, znaš da želiš!
Hot Film