Ruska vojska hrani Ukrajince! Da li je to istina? – Ukrajina danas

Ruska vojska hrani Ukrajince! Da li je to istina? – Ukrajina danas

Da bi mediji bili objektivni moraju prikazati negativne i pozitivne radnje u obje zaraćene strane. Nije kriv narod, te narodu treba pomoći ukoliko zaista ne nosi oružje, što ga obilježava kao civila.

U ratu su često iskrivljeni motivi od strane trećih koji žele smirenje ili produbljenje rata. Prateći decenijama tijekove ratovanja svašta smo naučili, tako da moramo biti pažljivi sa osudama i samim razlozima pokretanja rata. Da li se civili ubijaju namjerno ili ih trenutna vlast ne izvrši evakuaciju civila namjerno ili ne.

Čitajte uvijek izvještaje i vijesti sa obje zaraćene strane. Ostavite svoj komentar u vezi ovog videa, jer je uvijek bilo da više ljudi zna više.

Naša objava ne podržava ni jednu stranu u zaraćenim zemljama, nego iznosimo događaje iz kojih ćete sami pronaći istinu svojim diskusijama.

Ispod se nalaze neke od vaših pitanja i odgovora koje dalje možete ostavljati u fb komentarima.

ZASTO NE VIDIMO OVAJ PLEMENI GEST RUSKE VOJSKE! ZAŠTO? JER IH JE FAŠIZAM UNIŠTIO KAO LJUDE. BUGARSKI MEDIJI ŠTITE UKRAJINSKE FAŠIZOVANE OPERACIJE. I NIKAD NE GOVORE ISTINU, LAŽU.

Imperijalistički evropski i zapadni mediokritički propagandistički pokretač NATO zlih mašina vam ovo nikada neće pokazati!!

Jer Ukrajina već osam godina istrebljuje svoj narod na ISTOKU. JER SU IM PRODALI ZEMLJU A NE ZANIMAJU LJUDE. ZAŠTO STE U RUMUNIJI PROTESTIRALI PROTIV PROIZVODNJE SHINE GAS-a?

To nije ono čemu bismo se mogli diviti u gradovima i selima Ukrajine, prelepim pejzažima, prije samo mesec dana. to je ruska propaganda.

Ruska vojska hrani ukrajinski narod zašto ovo nije u vijestima?😡

Zato što su ukrajinski vojnici… Da li ste ikada razmišljali o tome i pažljivo pogledali video?

Kao ukrajinski predsednik i kličkovi, mogu se videti samo u medijima i samo propaganda od njih 😏

Izvor videa fb <Ukrajina>

 

 

Komentiraj, znaš da želiš!
Svijet