ZENIQ Safir– jedinstveni projekt koji predstavlja revoluciju u kripto svijetu

ZENIQ Safir– jedinstveni projekt koji predstavlja revoluciju u kripto svijetu

LINK ZA REGISTRACIJU U SAFIR ZENIQ: https://safir.com/ref/iq82eax9fv

Safir je kompanija koja je službeni distributer Zeniq tehnologije, te je tako i dio svih STAKE budućih projekata tokenizacije na Zeniq Smart chainu putem Zeniq App. Safir aktivni registrirani članovi ostvaruju veću pogodnost zarade, kroz kompenzacijski plan tvrtke u Uni – level bonusu, Karijernom bonusu, te direktno utječu i na sami rast Zeniq Coina, kao i rast Avinoc tokena kroz Crowd founding model stejkanja. Ukoliko niste aktivni član ostvarujete manje pogodnosti te je svakako preporuka da se besplatno registrirate i počnete ostvarivati veće bonuse u radu sa Safir zajednicom.

________________________________________________

ZENIQ – jedinstveni projekt koji predstavlja revoluciju u kripto svijetu (projekt koji omogućava da i bez ikakvog ulaganja osigurate nevjerojatnu financijsku sigurnost) https://safir.com/info/zeniq#iq82eax9fv  /zeniq.com

PARTNERI: Kraljevska obitelj Ujedinjenih Arapskih Emirata

Bankovne institucije

_________________________

TOKENIZACIJA https://avinoc.com

https://www.tupan.io/  – budući projekt

_________________________________________________________

Mnogi su prije, par godina propustili bili vlasnici Bitcoina, malo zbog ne vjerovanja, ali vise zbog neophodnih jakih mašina i utroška nevjerovatne kolicine energije za rudarenje iste. Da su znali koja će mu vrijednost biti u današnje vrijeme, vjerovatno bi ga tada plaćali i 1000$. Ako ste propustili Bitcoin pre nekih 10 godina, ZENIQ COIN nikako nemojte propustiti, jer je tehnologija rudarenja itekako napredovala nevjerojatno uzlaznom putanjom. Nova ZENIQ tehologija tzv. mintovanje je jednostavan način štampanja coina i prilika da ljudi na jednostavan način izgrade stalan biznis od kuće.

Ono što nudi ZENIQ coin, za razliku od drugih njemu sličnih je:

– jednostavan pristup kripto svijetu, čak i za one koji nisu upućeni u ovu tehnologiju rada i maksimalna sigurnost;

– vlastitim BlockChainom do sada neviđenim u pogledu brzine i drugih funkcionalnosti; – vlastitom decentraliziranom burzom;

– tokenizacijom mnogih projekata širom svijeta;

– vlastitom aplikacijom i decantraliziranim novčanikom;

– virtualnim IBAN-om i karticom, i dr.

Glavni cill ovog projekta, je povezivanje tradicionalnog bankarstva sa kripto svijetom, FIAT valuta i kripto valuta KV.

Jedini kripto projekt koji je pod patronatom Shareholdera Kraljevske obitelji i vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mozete postati vlasnik fizičke ili on-line mašine (HUB), kupite , više ili samo dio masine pa se postepeno nadogradite, prema mogucnostima, koja ce neprekidno raditi i stvarati VAM Zeniq coine u narednih 19 god.

NAPOKON JE DOŠLO VRIJEME DA NOVAC RADI ZA VAS

Kupovinom i ulaganje u Zeniq infrastrukturu, ne samo da dobivamo Zeniq coine čija vrijednost konstantno raste, već i ulažemo u tehnologiju koja postaje naše vlasništvo, tj. infrastrukturu same kompanije i tako postajemo validatori svih budućih transakcija na našem BlockChainu te sudjelujemo mjesečno i u zaradi od 10% cijelokupnog prometa koji se dijeli po posebnom bonus poolu za one koji su ostvarili veće karijere, te u raspodeli 100%-ne dnevne dobiti na burzi tjedno, s mjesečnim isplatama, koja neće biti samo mjenjačnica, nego i šoping burza, platforma za tokenizaciju i druge usluge koje će pružati.

Znači, sebi osiguravamo STALNI PASIVNI PRIHOD Nevjerovatan kompenzacijski plan nudi veliku mogucnosti ostalih zarada, nezavisno od rasta coina i postizanje odredjenih statusa sa kojima samo uvećavate vašu zaradu

Registracija je besplatna tj. svako moze biti registrian i bez kupovine on-line mašine ili samo dijela mašine. Uz malo truda, možete odmah početi zarađivati od Unilevel bonusa koji je detaljno objašnjen u videima na ovom youtube kanalu, i tako osigurati sebi kupovinu dijela mašine te čak cijelu jednu mašinu. Ulaskom u svoju kancelariju možete se uvjeriti odmah o velicini ovog projekta te kako koristiti svoj referal link

Budući da je gospodarski ekosustav budućnosti temeljen na blockchain tehnologiji i svestranim mogućnostima plaćanja, ZENIQ je pravo rješenje za vaše sigurno pohranjivanje svih vaših digitalnih sredstava. Zar ne bi bilo sjajno imati opciju peer to peer bez dozvole za bilo koju vrstu transakcija?

PROJEKTI KOJI DOLAZE:

ZENIQ Burza Kao decentralizirana razmjena, glavni fokus ZENIQ Exchange -a je na sigurnosti, privatnosti i hardveru za korisnike koji je jednostavan za korištenje. ZENIQ nudi brz i siguran način upravljanja i trgovanja svim kategorijama kripto imovine koristeći prednosti decentralizirane razmjene. S druge strane, ZENIQ uklanja nedostatke postojećih centraliziranih rješenja na tržištu koristeći svoj vlastiti decentralizirani blockchain SA NAJMANJIM NAKNADAMA KOJE ĆE BITI NA TRŽIŠTU.

Za sve upite i informacije: companyaox@gmail.com

LINK ZA REGISTRACIJU: https://safir.com/ref/iq82eax9fv

BINANCE: https://www.binance.com/en/activity/referral/offers/claim?ref=CPA_00CRP03OM2

Komentiraj, znaš da želiš!
Sponzorisana objava