Ova glumica se osjeća mladom s 84 godine – strategija za pomlađivanje

Ova glumica se osjeća mladom s 84 godine – strategija za pomlađivanje

Društvo je opsjednuto mladošću i omalovažava žene koje se usude pokazati svoje godine, kaže self.com , no jedna glumica odbija se nositi s tim. Jane Fonda (84) je u nedavnom intervjuu za CBS News izjavila da je vrlo svjesna činjenice da je bliža smrti. I pogodi što? To joj ne smeta puno.

Fonda kaže da se radi o tome kako se osjećate, a ne o rođendanu koji slavite. “Znate, možete biti jako stari sa 60, a možete biti jako mladi s 85”, rekla je zvijezda Grace i Frankie (čija je posljednja sezona sada na Netflixu ). Svoju otpornost i mladenački pristup pokazala je, naravno, i kada se oporavila nakon tri razvoda .

Kako je Fonda promijenila svoj način života tijekom godina kako bi mogla uživati ​​u svom najboljem životu? Odustala je od alkohola, kako bi svaki dan bila u najboljoj formi, napominjući da alkohol drugačije utječe na vas kad odrastete.

Ona također ima bezbrižan pristup kada je riječ o tome kako stari. Iako priznaje da ima stvari na njenom tijelu koje joj smetaju, na to gleda sa smislom za humor. Fonda je imala dvije zamjene kuka i dvije zamjene koljena. “Moja koljena nisu moja, moji bokovi nisu moji, moje rame nije moje”, rekla je. I koliko god joj smeta što tijelo nije njeno, voli to što je živa i radi. Za nju je svejedno ako nema svoje originalne zglobove i ne može više sudjelovati u skijanju ili biciklizmu.

Komentiraj, znaš da želiš!
Ljepota Magazin