Rihannine slike u trudnoći, smetnja ili uspjeh.

Rihannine slike u trudnoći, smetnja ili uspjeh.

Kada je Jahleel Weaver , Rihannin stilista i zamjenik kreativnog direktora LVMH-a u Fenty Houseu, prvi put saznao da je trudna , bio je presretan. “Bio sam izuzetno sretan zbog nje, znajući koliko joj je obitelj važna i da je uvijek željela imati obitelj”, rekao je za Vogue u telefonskom intervjuu prošlog tjedna. Weaverov sljedeći osjećaj? “Prava panika”, rekao je otvoreno. “Što to znači? Kako ćemo to učiniti?”

Rihannin kalendar događaja razmotao se u njegovom umu; neko vrijeme, u ranoj trudnoći, zvijezda nije bila spremna da svijet sazna, zadavši Weaveru da prikrije svoje tijelo koje se mijenja. Međutim, Weaver je vrlo brzo usvojila ono što će postati radikalno optimistična filozofija njezinog trudničkog stila . Umjesto da pristupi Rihanninoj trudnoći kao prepreci, Weaver je izjavio: “Izbočina je sada središnja točka. To je njezin glavni atribut u ovom trenutku i samo ga istaknemo što bolje.”

Izgledi koji su uslijedili predstavljali su modnu revoluciju u trudnoći za jednu ženu — rijetko viđenu, neobuzdanu proslavu trudničke forme, s ogrlicama ukrašenim draguljima, kratkim majicama i niskim trapericama koje definitivno nisu bile posvećena trudnička odjeća. “Nikad nisam pogledala ništa za trudnice”, odlučno je izjavio Weaver, prisjetivši se trenutka u sijećnju kada je krojač predložio umetanje elastike u jedan od Rihanninih odjevnih predmeta. “Ona je bila kao, ‘Ne. Ne želim ništa elastično. Ikad.’” Weaver se složio: “Nije baš seksi i pomalo zaglupljuje sve do kraja”, objasnio je. “Želiš da se ne osjećaš kao da još sasvim odustaješ, znaš?” (Umjesto elastike, primijetio je Weaver, postoje “tone” kroja.)

Weaver nikada nije namjeravao dati društveno-političku izjavu: “Nisam mislio da je tako neviđeno vidjeti ženu ispruženog trbuha”, rekao je, ali nakon što su zadivljene povratne informacije počele pljuvati, Weaver je nastojao biti još hrabriji s Rihanninim stilom. “Bilo je to, vjerojatno, najzabavnije što smo imali s modom ikad, u moje vrijeme rada s njom.” Ovdje Weaver dijeli svoje omiljene Rihannine trudničke izglede – i priče iza njih.

Komentiraj, znaš da želiš!
Zvijezde Glazba Magazin Moda Životne ispovijesti