Tupan je pustio novu valutu koja će pomoći u promicanju globalne regeneracije okoliša.

Tupan je pustio novu valutu koja će pomoći u promicanju globalne regeneracije okoliša.

FILADELFIJA, 26. kolovoza 2021. (GLOBE NEWSWIRE) – Tupan je uz pomoć blockchaina postao jedan od vodećih žetona za spašavanje amazonske regije i ekoloških područja diljem svijeta. To će se postići opsežnim planom regeneracijskog sustava koji uključuje stjecanje, vlasništvo, rad, upravljanje i prodaju ekološke digitalne poljoprivredne imovine.


ŽELITE LI DA SVAKI DAN PROIZVODITE (MINTATE) TUPAN TOKEN I TO NAREDNIH 15 DO 19 GODINA.

POGLEDAJTE VIDEO ZA VIŠE INFORMACIJA: https://youtu.be/YfwjUiQbzns

Kupite jedan od mašina za mintanje!

Link za kupovinu i besplatnu registraciju u projekat Tupan token je: https://safir.com/ref/iq82eax9fv


Problem degradacije izazvao je rasprave o globalnim inicijativama koje bi mogle pomoći čovječanstvu u sprječavanju gubitka biološke raznolikosti. Potreba pomoći okolišu s regenerativnim sustavima postala je očita, a Tupan je pronašao rješenje problema.

Tupan, izdano od strane ForestAu Green LLC, započelo je svoje sudjelovanje u nabavi i upravljanju ekološkom i poljoprivrednom imovinom, u početku se usredotočujući na brazilsku regiju Amazoniju s nabavom više od 3.69 milijardi kubnih metara očuvane i regenerirane šume. Čak će i područja biti ne samo očuvana nego i zbrinuta.

 

Tupan je valuta potrebna za očuvanje okoliša, evoluciju ESG -a i regeneraciju.

ESG je engleska kratica za “Environmental, Social and Governance”, koja se općenito koristi za mjerenje ekološke, društvene i upravljačke prakse tvrtke. Tema ESG -a često služi za iskorištavanje tvrtki u marketingu, a ne za provođenje mjera održivosti.

Tupan daleko nadilazi govor. Tupan u praksi živi u ESG -u uz poticanje kružne regenerativne bioekonomije. Cirkularna bioekonomija stvara zaposlenost, bogatstvo i tehnologiju za društvo kroz ekonomski model povezan s okolišem, na kružni način.

Prema izvješću Svjetskog gospodarskog foruma, “Budućnost prirode i poslovanja”, šumarske tvrtke mogle bi generirati do 10.11 bilijuna dolara godišnje i 395 milijuna radnih mjesta do 2030. Tupan idealizira aktivno i izravno sudjelovanje na ovom tržištu u velikoj ekspanziji u svijetu.

To nije samo lijep govor, to su praktične i učinkovite radnje.

O Tupanu (tehnički detalji)

Najsigurnija kriptovaluta koju ste ikada upoznali

Tupan je sinonim za sigurnosnu kriptovalutu: token koji je izdao američki ForestAu Green Fund – Investicioni fond za zaštitu okoliša u digitalnu imovinu (koji regulira i ovlašćuje SEC (američko povjerenstvo za vrijednosne papire i burze)).

TUPAN žeton jednak je jednom kubičnom metru očuvane šume i DeFi je token. Postoji 3,690,000,000 Tupan žetona stvorenih za zaštitu Amazonije i mogu se napraviti bilo gdje u svijetu.

Tupan također djeluje kao instrument za kompenzaciju okoliša u degradiranim područjima.

Facebook grupa za pomoć oko Tupan tokena: https://www.facebook.com/groups/692861868493798

Yahoo finance: https://finance-yahoo-com.translate.goog/news/tupan-released-currency-help-promote-160000158.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hr&_x_tr_hl=hr&_x_tr_pto=op,wapp

Pogledajte još jednom video iznad. LP.


 


AOX PRO Digital marketing – Naručite i vi svoju AOX PRO app i proširite svoje poslovanje! 

Komentiraj, znaš da želiš!
Novac