Inovacije u elektromotorima Dujunova kombinirane tehnologije namotaja

Inovacije u elektromotorima Dujunova kombinirane tehnologije namotaja

“Duyunovljevi motori” projekt je usmjeren na komercijalizaciju jedinstvene kombinirane tehnologije namotaja “Slavyanka”. Tehnologija omogućuje timu inženjera Dmitrija Aleksandroviča Dujunova da dizajnira elektromotore nove generacije koji se koriste u električnom transportu, industriji, poljoprivredi, vojnoj industriji, zrakoplovstvu, kućanskim aparatima, medicini i drugim područjima. Glavne prednosti elektromotora s tehnologijom “Slavyanka”.

  • Smanjena potrošnja energije — do 40%
  • Smanjeni troškovi proizvodnje elektromotora — do 30%
  • Povećana pouzdanost — servisni faktor je 2,5

O kombiniranoj tehnologiji namotavanja “Slavyanka”

Kombinirana tehnologija namotavanja “Slavyanka” primjenjiva je za većinu tipova i vrsta električnih rotacijskih strojeva, kako jednofaznih tako i trofaznih. U svojoj klasičnoj verziji, ovi motori su dizajnirani sa “zvijezdom” ili “trokut” namotom. Osobitost “Slavyanke” je kombinacija dva tipa namota u jednom elektromotoru. “Zvijezda” i “Delta” kombiniraju se paralelno s električnim pomakom od 30 stupnjeva rezultantnih vektora elektromagnetske indukcije. Kombinirani namot nazvan je “Slavyanka”. Motori s ovom vrstom namotaja imaju jedinstvene performanse i nadmašuju sve svjetske konkurente dostupne na tržištu.

Duyunov motor kotača. Glavne razlike u odnosu na BLDC motore

Popularizacija električnog prometa i “zelenih” tehnologija u svijetu doprinosi rastu popularnosti motora kotača (električnih motora koji se ugrađuju u kotač bicikla, automobila, skutera i drugih vozila).
Trenutno su svi modeli motora kotača prisutni na tržištu BLDC motora i dizajnirani su pomoću trajnih magneta, zbog čega su troškovi proizvodnje takvih motora prilično visoki.
Najpoznatiji izum Dmitriya Duyunova, temeljen na tehnologiji “Slavyanka”, je indukcijski motor kotača bez upotrebe trajnih magneta. Duyunov motor kotača zasnovan je na metodi kombiniranog namotaja koja omogućuje stvaranje snažne, pouzdane i ekonomične alternative BLDC motorima.

Solargroup

Vlasništvo u firmi možete osigurati i sebi i po tome su prepoznatljivi. Kompanija nudi svima da mogu kupiti dio dionica i to čak od samo par stotina dolara. Link za prijavu i prikaz svih opcija je: https://solargroup.pro/cjr581 , registracija je besplatna.

 

O razvoju našeg projekta

Naš projekt
Naš projektNaš projekt
Naš projekt
Naš projekt
1995
Istraživanje i razvoj tehnologije započeli su prije 20 godina.
2011
Početak široke praktične primjene kombiniranih motora za namotaje i dobivanje prvog patenta.
2012
Nagrada za najbolji inovativni projekt na XI Natječaju Ruskih Inovacija.
2013
Donjeck: ispitivanje električnog motora “Era”. Nakon izmjena, “Era” pokreće 11 umjesto 5 vagona.
2014
Tyumen: izmijenjeni sinkroni generator vjetra već pri brzini vjetra od 2 m / s proizvodi istu količinu električne energije koju je generator prije izmjena proizvodio pri brzini vjetra od 5 m / s.
2015
Lutsk i Kijev: uspješna implementacija tehnologije u električnom autobusu.
Njemačka – Monaco: modernizirani Renault automobil sa električnim pogonom na sva četiri kotača Kangoo pokazuje rekordne rezultate nadmašujući sve automobile na električni pogon iz svoje klase.
Proizvodnja 3. prototipa MK. Sudjeluje na izložbi u Moskvi u Centralnoj kući umjetnika koju podržava Global Wave
2017
Početak grupnog ulaganja (crowdinvesting) u okviru projekta “Duyunov motor”

O grupi tvrtki

Za uspješnu provedbu projekta osnovana je skupina tvrtki, a svaka od njih ima svoj djelokrug odgovornosti.
OOO “SovElMash” je tvrtka koja razvija motore s tehnologijom kombiniranog namotaja “Slavyanka”. Izvođač projekta “Duyunov motori” privlači ulaganja za izradu dizajnerskog odjela namijenjenog razvoju učinkovitih električnih motora temeljenih na Duyunovoj tehnologiji.

OOO “AS i PP” autor je i nositelj tehnologije kombiniranog namotaja “Slavyanka”, istraživačkog i proizvodnog poduzeća za tehnologije i inovacije. Da biste saznali više o tvrtki, posjetite njezinu službenu internetsku stranicu – http://as-pp.ru/SolarGroup Limited je tvrtka koja organizira postupak privlačenja investicija u OOO “SovElMash” i zastupa interese investitora.

Vlasništvo u firmi možete osigurati i sebi i po tome su prepoznatljivi. Kompanija nudi svima da mogu kupiti dio dionica i to čak od samo par stotina dolara. Link za prijavu i prikaz svih opcija je: https://solargroup.pro/cjr581 , registracija je besplatna.

Komentiraj, znaš da želiš!
Auto Bicikli i električni romobili